Csatlakozz az önkénteseinkhez!

Olyan elkötelezett és megbízható önkénteseket keresünk, akik lelkesedésükkel szeretnének hozzájárulni az esemény lebonyolításához. Hisszük, hogy ez nem csak egy feladat, hanem lehetőség arra, hogy építsük és erősítsük a Furry szubkultúrát és valamit visszaadjunk a közösségnek amitől annyi mindent kaptunk.
Ha úgy érzed, hogy ez a felhívás hozzád szól, és szívesen csatlakoznál hozzánk, nézz körül a nyitott területek és feladatok között.

Készült Marty & PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Convention Operations

Feladataik közé tartozik az esemény helyszínének biztosítása, felépítése, koordinálása, a beléptetés, a programok menedzselése, valamint az esemény alatt felmerülő különböző ügyek megoldása. Összességében a conops a találkozó zavartalan és gördülékeny lebonyolítását segíti elő.

Fursuiter támogató részleg

Ez a csapat biztosítja, hogy a Fursuiterek komfortosan érezzék magukat a rendezvényen, és megkapjanak minden segítséget ami ahhoz kell, hogy megteremtsék a látogatóknak egy igazi furry találkozó hangulatát.

Lounge üzemeltetés

Az üzemeltetők ügyelnek arra, hogy a lounge elláthassa a feladatát. Után töltik a fogyó készleteket, felügyelik a berendezéseket, valamint a lounge rendjét és tisztaságát is fenntartják.

Handler csapat

Ők azok, akik segítenek a fursuitereknek abban, hogy jól érezzék magukat a rendezvényen. Gyakran járőröznek a helyszínen, hogy segítsenek a fursuitereknek a közlekedésben, problémák kezelésében, és biztosítsák, hogy mindig elérhető legyen számukra víz.

Ezen feladatok mellett hasonló szerepet töltenek be a backstageben és a Fursuit Walk során is.

Logisztikai részleg

Ez a részleg hozzájárul ahhoz, hogy az esemény gördülékenyen és hatékonyan működjön, és biztosítja, hogy minden szükséges feltétel rendelkezésre álljon az esemény sikeres lebonyolításához.

Szállító csapat

A szállítók felelősek azért, hogy minden szükséges eszköz időben és biztonságosan megérkezzen vagy elhagyja a helyszínt. Feladatkörükbe tartozik a nagyobb berendezések, mint például technikai eszközök, bútorok vagy díszletek szállítása, valamint az élelmiszerek, italok és egyéb kiegészítők beszerzése és szállítása is.

Ha rendelkezel saját autóval és tudsz vezetni, örömmel látunk a csapatban, de ne feledd, nem csak sofőrökre van szükség! Minden segítségre szükség van, hogy gördülékenyen menjen a munka.

Előkészítő személyzet

Ez a csapat felelős a szükséges előkészületek végrehajtásáért az esemény előtt, alatt és után. Tevékenységük magában foglalja az eszközök és berendezések összeállítását, leszerelését, az infrastruktúra kiépítését és bontását, valamint az általános térrendezést.

Ebbe beletartozik a székek, asztalok, dekorációk, táblák, pultok és egyéb kellékek elhelyezése, felállítása és átrendezése.

Panel támogatók

A panel támogatók biztosítják az eseményen zajló programok zökkenőmentes lebonyolítását. Felkészítik és felszerelik a paneltermet, segítenek a panel házigazdáknak és a moderátoroknak, valamint gondoskodnak arról, hogy a résztvevők aktívan részt vehessenek a programokon.

Egyéb ConOps feladatok

Ebbe a részlegbe tartoznak azok a pozíciók, amelyek önálló egységet képeznek a rendezvényen belül, így nem oszthatóak alcsoportokra.

Front desk

A front desk csapat a rendezvény elsődleges információs pontját működteti, fogadja a résztvevőket az esemény kezdetén, válaszol a kérdéseikre és iránymutatást nyújt.

Feladataik közé tartozik továbbá a beléptetés koordinálása és az eseményre vonatkozó általános információk megosztása a résztvevőkkel.


Háttér támogató csapat

Ők a láthatatlan erő, amely lehetővé teszi az esemény létrejöttét és fejlődését. A háttér támogató csapat létfontosságú része a rendezvény sikerének, és hozzájárulásuk nélkülözhetetlen az esemény zökkenőmentes működéséhez.

Műszaki csapat

A műszaki csapat a rendezvény technikai és műszaki részéért felelős. Ők tervezik és valósítják meg a berendezéseket és bútorokat, valamint folyamatosan fejlesztik az esemény technikai színvonalát.

Művészeti csapat

A művészeti csapat felelős az esemény atmoszférájának és megjelenésének megteremtéséért. Gondoskodnak az esemény grafikai megjelenéséről, például plakátok, prospektusok és digitális tartalmak tervezéséről.

Szervezői asszisztens

A szervezői asszisztensek segítenek az esemény menedzsmentjében, és biztosítják, hogy minden szervezési feladat gördülékenyen haladjon az esemény sikeres lebonyolítása érdekében.

Feladatuk közé tartozik az esemény előkészületeinek koordinálása, időpontok és ajánlatok egyeztetése, kapcsolat tartás a közreműködőkkel és partnerekkel.


Alkalmi segítség és közreműködés

Legyen szó kreatív ötletekről, speciális szaktudásról vagy akár csak az általános lelkesedésről és segítő szándékról, mindig nyitottak vagyunk az új ötletekre és az együttműködésre.

Az eseményt a közösség tagjai által hozott önkéntes hozzájárulások teszik teljessé, ezért mindenki számít, aki szeretne részt venni az esemény lebonyolításában és sikerességében. Ha van olyan ötleted, vagy úgy érzed, szívesen segítenél akár olyan feladatokban is, amelyeket itt nem soroltunk fel, ne habozz megosztani velünk!

Szeretnék segíteni!

Kérdések és válaszok

Hogyan jelentkezhetek egy feladatra vagy pozícióra?

Amennyiben egy adott terület felkeltette az érdeklődésedet, és úgy érzed, hogy szeretnél segíteni valamiben, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ugrás a kapcsolatfelvételi oldalra!

Szükségem van valami képesítésre vagy végzettségre?

Számos feladat elvégezhető képesítés nélkül is, bár vannak olyanok is, melyekhez előírás lehet. Például, ha elektronikával vagy árammal szeretnél foglalkozni, vagy esetleg autót vezetnél.

Mindenképp olvasd el a feladat vagy pozíció leírását, és vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekért.

Kapok fizettséget?

A Furdance Budapest egy önkéntes alapú civil társaság, mely formájából adódóan egy non-profit szerveződés. Az önkéntesek, beleértve a szervezőket is, arra törekszenek, hogy elősegítsék és támogassák a furry szubkultúra fejlődését és művelését, valamint meghálálják mindazt, amit a közösségtől annak tagjaként kaptak.

Természetesen igyekszünk minden kreditet, elismerést és segítséget megadni, és valamilyen módon kifejezni a hálánkat a közreműködésedért.

Önkéntesként részt tudok venni a programokon?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki részt vehessen azokon a programokon, amelyek érdeklik. Kérjük, jelezd nekünk a jelentkezéskor, ha van valamilyen preferenciád.

Fontos megjegyezni, hogy előfordulhatnak kivételek. Például, ha részt vettél a Quiz kérdéseinek összeállításában, akkor azon a programon már nem tudsz részt venni.

Kell-e önkéntesként is regisztrálnom résztvevőként a rendezvényre?

Amennyiben az elvállalt feladataidat csak a helyszínen tudod ellátni, akkor regisztrálnod kell.