Programok

szeptember 25., péntek

Karaoke

Péntek este bemelegítésként egy igen különleges programra hívunk titeket: A beszélgetés és ismerkedés mellett most akár lehetőséged van a saját ének tudásodat is megmutatni.
Egyáltalán nem szükséges, hogy profi szinten elbűvöld a hallgató közönséget. Számunkra bőven elég az, ha bátor és lelkes vagy az alkalomra.
A hely fursuit barát, így reméljük, hogy minél több suiter is dalra fakad az este folyamán.

szeptember 26., szombat

Suitwalk

  • Időpont: 2020.09.26.
Idén sem maradhat el a gyerekek és felnőttek közös kedvence, a hagyományos suitwalk, amikor megannyi fénykép és videó készül a suitereinkről. Gyere és csatlakozz hozzánk fursuitban, vagy anélkül, és vidítsuk fel újra a város lakóinak mindennapjait.

Napközi
Jóllakott napközis rókák lazulós délutánja

A suitwalk után érdekes programokkal, tartalmas kikapcsolódással vár rátok a furry napközi, hogy értékesen tölthesd el a délutánt az esti dance-ig.
Érdekes programok, tartalmas kikapcsolódás, ideális ráhangolódás az estére.

A belépés kizárólag csak érvényes Furdance belépővel lehetséges.

Furdance

Természetesen a szombat mi másról szólhatna, mint a laza és hangulatos bulizásról. Új és nagyobb helyszínen várunk titeket, hogy immáron ötödik alkalommal is együtt tomboljuk végig az éjszakát. Táncos lábúak itt előnyben vannak, de akkor is itt a helyed, ha csupán a kellemes zene és finom ital mellett társalogni szeretnél a furry barátaiddal.
A klimatizált helyszín kimondottan alkalmas lesz a fursuiterek számára, hogy kedvükre tombolhassanak.

szeptember 27., vasárnap

Bowling

Közkívánságra egy igen kedvelt programot hoztunk vissza nektek. Vasárnap ismét lehetőségetek nyílik összemérni az ügyességeteket és szerencséteket a bowlingpályán. Teljesen mindegy, hogy profin tarolsz, vagy most először játszol, számunkra a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Természetesen suitban is kipróbálhatod a játékot.

Flipper múzeum

Európa legnagyobb interaktív flipperkiállítása, ahol nem csak megtekinteni, hanem játszani is lehet a kiállított gépeken. A múzeum a XX. század leghangulatosabb flipper masináit, és korunk legmodernebb játékgépeinek széleskörű tárházát is egyaránt bemutatja nektek. Közel 400 m2-en több mint 150 gép várja a leendő játékosait.