Gyakran Ismételt Kérdések

Kedvet kaptál a rendezvényhez, de még kérdésed van? Érdekelne, hogy hogyan tudnál a számodra legérdekesebb programokra jelentkezni? Esetleg azt szeretnéd tudni, hogy hol lehetsz suitban és hol nem?

Összeválogattuk neked azokat a kérdéseket, amiket a leggyakrabban kérdeznek tőlünk.

Ha a keresett válaszodat mégsem találod itt, akkor keress minket Telegram csatornánkon, vagy a Facebook oldalunkon.

Találkozunk a Furdance Budapesten!

Mi a Furdance Budapest?

A furry szubkultúra iránt érdeklődők számára létrehozott esemény, melynek fő programja az esti Furdance.
A FurDance évente két alkalommal kerül megrendezésre Budapesten.
Ősszel saját esemény keretében, illetve az év elején a Fursang nevű rendezvényen, mint vendégprogram.

Akkor is mehetek a programokra, ha nem regisztráltam?

Az összes programok esetén kötelező a regisztráció, és a profilodon szükséges is jelezned, hogy mely programokon szeretnél részt venni.
Ez alól kivételt képez a Fursuit Walk, viszont sokat segít nekünk a szervezésben, hogy ha tudjuk, hogy mennyi főre kell számítanunk. A Fursuit Walk-on való részvételeddel regisztráció nélkül is magadra nézve kötelezően elfogadod a Furdance Budapest házirendjét.

Hogyan tudok jelentkezni az eseményre?

Ha már régebben regisztráltál egy korábbi Furdance Budapest rendezvényre, akkor ugyanezzel a profiloddal lépj be az oldalon, és ott lehetőséged van a mostani eseményekre is jelentkezni.
Amennyiben még nincs profilod, akkor email címmel, vagy Facebook fiók segítségével is létrehozhatsz egy új profilt.

Szükséges-e valós adatokat megadnom a regisztráció során?

Igen.
Fontos, hogy a polgári neved és a születési dátumod hiteles információ legyen, valamint rendelkezz egy érvényes e-mail címmel (vagy Facebook fiókkal). Ezek kezeléséről a Házirend menüben olvashatsz részletesebben. Minden más adat tetszőleges, azok a találkozó résztvevőit segítik egymás felismerésében, illetve a szervezőket a rendezvény problémamentes lebonyolításában.

Van-e alsó korhatár?

Van.
Az alsó korhatár a találkozó kezdetéig betöltött 16., illetve egyes programokon 18. életév. Az alsó korhatár minden program esetén feltüntetésre kerül. A fentiek alól kivételt képez a Fursuit Walk, melyhez szülői/felügyeleti kíséret mellett korhatár nélkül lehet csatlakozni.

Van-e kötelező részvételi díj?

Mivel a találkozó programjai többnyire privát helyszíneken lesznek megtartva, ezért minden program esetén feltüntetésre kerül az, hogy az adott programon való részvétel milyen részvételi díj megfizetése után lehetséges, mely finanszírozza a bérleti költségeit és az esetlegesen felmerülő egyéb kiadásokat.

Egyéni fogyasztást ki fizeti?

A legtöbb program alatt a saját fogyasztást (étel, ital stb.), és az egyéni szolgáltatások (például egyedi játék bérlése) igénybevételét minden résztvevő saját maga finanszírozza, amennyiben a programnál erről más rendelkezés nem kerül meghirdetésre.
Ezen költségeket a résztvevő az üzemeltető személyzetének fizeti meg. A helyszíneken a számla, vagy hitel felírása tilos.

Mehetek -e a programokra Fursuitban?

Minden program esetén feltüntetésre kerül, hogy az adott program Fursuit barát -e, vagy sem.

Hol és mikortól van gyülekező a programok elött?

Ha az adott program előtt meg van hirdetve a gyülekező, úgy a programnál, vagy a program előtt külön fel lesz tüntetve a gyülekezésre alkalmas helyszín és időpont.

Mi lesz a Suitwalk útvonala?

A FurSuitwalk útvonala a weboldalon a programoknál van feltüntetve.

Hogyan közlekedünk majd a városban?

A rendezvény fő helyszíne, és a különböző programhelyszínek között előfordul, hogy tömegközlekedési eszközöket kell igénybe vennünk.
Mindenkinek a saját felelőssége az érvényes jegy, bérlet és igazolvány beszerzése és érvényesítése a tömegközlekedési eszközök használása során. Ennek hiányáról, és belőlük származó károkért, és időveszteségért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Lesz-e szervezett szállás a rendezvény idejére?

Nem.

Hogyan tudom támogatni a rendezvényt?

A szervezők örömmel fogadnak bármilyen támogatást, legyen az anyagi, erkölcsi vagy akár fizikai munkavégzés jellegű. Emellett lehetőséged lesz támogatói jegyet is váltani a rendezvényre. A szponzorációd a rendezvény színvonalának emeléséhez tud hozzájárulni.

Utólag le tudom-e mondani a programot, amire jelentkeztem?

Amennyiben már kifizetted a választott opciók díját, úgy már nem tudunk visszatérítést biztosítani. Ameddig viszont nem fizetted ki az adott programot, addig viszont lehetőséged van módosítani.

Átruházható-e a befizetésem?

Igen.
Abban az esetben, ha már befizetted a díjakat, de végül úgy alakult, hogy mégsem tudsz a találkozón megjelenni, úgy lehetőséged van átruházni az általad befizetett programjaid fedezetét egy másik személy részére.
Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot Wolfie Kif-el.

Mi történik, ha a hatályos rendelkezések miatt a rendezvény nem megtartható?

A speciális helyzet miatt B tervvel is készültünk. Amennyiben szeptember végén nem tartható meg a találkozó, akkor az november végén kerül majd megrendezésre.

A találkozóra házikedvenc is hozható?

Mivel a rendezvény programjai különböző helyszíneken zajlanak, így minden program esetén külön feltüntetésre kerül, amennyiben az adott helyszínen ez engedélyezett -e.

Rendezhetem más belépőjét is?

Igen, de mindenképp ügyelj arra, hogy a befizetéskor a közlemény rovatba a megfelelő azonosító számot tüntesd fel.
Ha egyszerre több befizetést utalsz át, akkor vesszővel, vagy pontosvesszővel elválasztva sorold fel az azonosítókat.

Profilommal belépve még nem látom a befizetéseimet, mit tegyek?

A befizetések feldolgozása kézzel történik, ezért a jóváírás egy kis időt vesz igénybe. Ha pár nap múlva sem látod a jóváírást, akkor ellenőrizd hogy befizetéskor helyes adatokat adtál -e meg.

A befizetési határidő lejárt, de már fizettem. Mit tegyek?

Amennyiben befizetésedet időben teljesítetted, akkor nincs teendőd. Minden esetben a befizetés beérkezésének ideje számít és nem az, hogy azt mikor dolgozzák fel.

Nem töltöttem ki a közleményt, mit tehetek?

Kérünk vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, és add meg a befizetés beazonosítását szükséges adatokat.

Még nem fizettem be, de már lejárt a fizetési határidő. Mit tegyek?

Amennyiben lejárt a fizetési határidő, és még nem rendezted a rendezvény vagy a programok díját, akkor nincs más teendőd, mint újra jelentkezni azokra.

A fizetési határidő átlóg a normál, vagy egy mási kedvezményes időszakba, akkor melyik árat kell fizetnem?

Minden esetben azt az összeget kell rendezned, ami a profilodban kiírásra kerül. Az árak a jelentkezés időnapja alapján kerülnek meghatározásra.

A profilomban nem a megfelelő kedvezményt látom! Mit tehetek?

A kedvezmények igénybevételénél nem a profil létrehozása, hanem a programokra való jelentkezés időpontja számít. Ezt az árat a befizetési határidő végéig biztosítjuk számodra.