Gyakran Ismételt Kérdések

Kedvet kaptál a rendezvényhez, de még kérdésed van? Érdekelne, hogy hogyan tudnál a számodra legérdekesebb programokra jelentkezni? Esetleg azt szeretnéd tudni, hogy hol lehetsz suitban és hol nem?

Összeválogattuk neked azokat a kérdéseket, amiket a leggyakrabban kérdeznek tőlünk.

Ha a keresett válaszodat mégsem találod itt, akkor keress minket Telegram csatornánkon, vagy a Facebook oldalunkon.

Találkozunk a Furdance Budapesten!

A furry szubkultúra iránt érdeklődők számára létrehozott esemény, melynek fő programja az esti Furdance.
A FurDance évente két alkalommal kerül megrendezésre Budapesten.
Ősszel saját esemény keretében, illetve az év elején a Fursang nevű rendezvényen, mint vendégprogram.

Az összes programok esetén kötelező a regisztráció, és a profilodon szükséges is jelezned, hogy mely programokon szeretnél részt venni.
Ez alól kivételt képez a Fursuit Walk, viszont sokat segít nekünk a szervezésben, hogy ha tudjuk, hogy mennyi főre kell számítanunk. A Fursuit Walk-on való részvételeddel regisztráció nélkül is magadra nézve kötelezően elfogadod a Furdance Budapest házirendjét.

Ha már régebben regisztráltál egy korábbi Furdance Budapest rendezvényre, akkor ugyanezzel a profiloddal lépj be az oldalon, és ott lehetőséged van a mostani eseményekre is jelentkezni.
Amennyiben még nincs profilod, akkor email címmel, vagy Facebook fiók segítségével is létrehozhatsz egy új profilt.

Igen.
Fontos, hogy a polgári neved és a születési dátumod hiteles információ legyen, valamint rendelkezz egy érvényes e-mail címmel (vagy Facebook fiókkal). Ezek kezeléséről a Házirend menüben olvashatsz részletesebben. Minden más adat tetszőleges, azok a találkozó résztvevőit segítik egymás felismerésében, illetve a szervezőket a rendezvény problémamentes lebonyolításában.

Van.
Az alsó korhatár a találkozó kezdetéig betöltött 16., illetve egyes programokon 18. életév. Az alsó korhatár minden program esetén feltüntetésre kerül. A fentiek alól kivételt képez a Fursuit Walk, melyhez szülői/felügyeleti kíséret mellett korhatár nélkül lehet csatlakozni.

Mivel a találkozó programjai többnyire privát helyszíneken lesznek megtartva, ezért minden program esetén feltüntetésre kerül az, hogy az adott programon való részvétel milyen részvételi díj megfizetése után lehetséges, mely finanszírozza a bérleti költségeit és az esetlegesen felmerülő egyéb kiadásokat.

A legtöbb program alatt a saját fogyasztást (étel, ital stb.), és az egyéni szolgáltatások (például egyedi játék bérlése) igénybevételét minden résztvevő saját maga finanszírozza, amennyiben a programnál erről más rendelkezés nem kerül meghirdetésre.
Ezen költségeket a résztvevő az üzemeltető személyzetének fizeti meg. A helyszíneken a számla, vagy hitel felírása tilos.

Minden program esetén feltüntetésre kerül, hogy az adott program Fursuit barát -e, vagy sem.

Ha az adott program előtt meg van hirdetve a gyülekező, úgy a programnál, vagy a program előtt külön fel lesz tüntetve a gyülekezésre alkalmas helyszín és időpont.

A FurSuitwalk útvonala a weboldalon a programoknál van feltüntetve.

A rendezvény fő helyszíne, és a különböző programhelyszínek között előfordul, hogy tömegközlekedési eszközöket kell igénybe vennünk.
Mindenkinek a saját felelőssége az érvényes jegy, bérlet és igazolvány beszerzése és érvényesítése a tömegközlekedési eszközök használása során. Ennek hiányáról, és belőlük származó károkért, és időveszteségért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Nem.

A szervezők örömmel fogadnak bármilyen támogatást, legyen az anyagi, erkölcsi vagy akár fizikai munkavégzés jellegű. Emellett lehetőséged lesz támogatói jegyet is váltani a rendezvényre. A szponzorációd a rendezvény színvonalának emeléséhez tud hozzájárulni.

Amennyiben már kifizetted a választott opciók díját, úgy már nem tudunk visszatérítést biztosítani. Ameddig viszont nem fizetted ki az adott programot, addig viszont lehetőséged van módosítani.

Igen.
Abban az esetben, ha már befizetted a díjakat, de végül úgy alakult, hogy mégsem tudsz a találkozón megjelenni, úgy lehetőséged van átruházni az általad befizetett programjaid fedezetét egy másik személy részére.
Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot Wolfie Kif-el.

Mivel a rendezvény programjai különböző helyszíneken zajlanak, így minden program esetén külön feltüntetésre kerül, amennyiben az adott helyszínen ez engedélyezett -e.

Igen, de mindenképp ügyelj arra, hogy a befizetéskor a közlemény rovatba a megfelelő azonosító számot tüntesd fel.
Ha egyszerre több befizetést utalsz át, akkor vesszővel, vagy pontosvesszővel elválasztva sorold fel az azonosítókat.

A befizetések feldolgozása kézzel történik, ezért a jóváírás egy kis időt vesz igénybe. Ha pár nap múlva sem látod a jóváírást, akkor ellenőrizd hogy befizetéskor helyes adatokat adtál -e meg.

Amennyiben befizetésedet időben teljesítetted, akkor nincs teendőd. Minden esetben a befizetés beérkezésének ideje számít és nem az, hogy azt mikor dolgozzák fel.

Kérünk vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, és add meg a befizetés beazonosításhoz szükséges adatokat.

Amennyiben lejárt a fizetési határidő, és még nem rendezted a rendezvény vagy a programok díját, akkor nincs más teendőd, mint újra jelentkezni azokra.

Minden esetben azt az összeget kell rendezned, ami a profilodban kiírásra kerül. Az árak a jelentkezés időnapja alapján kerülnek meghatározásra.

A kedvezmények igénybevételénél nem a profil létrehozása, hanem a programokra való jelentkezés időpontja számít. Ezt az árat a befizetési határidő végéig biztosítjuk számodra.

Fontos, hogy az eseményre idén is jelentkezned kell, az általad választott programokat idén is újra ki kell választanod. A múlt évben befizetett és vissza nem kért befizetéseket regisztráció után megtalálod a profilod "pénzügy" panelén, a "Furdance Pénztárca" dobozban.

A felhasználás tekintetében megkötések nincsenek, az összeget akár más programokra vagy más összegű szponzorációra is felhasználhatod. Amennyiben a felhasználást követően a fizetendő összeg 0 forint, abban az esetben további teendőd vagy befizetni valód nincsen.

A " Felhasznál" gombra kattintva levonhatod a fizetendő összegből a pénztárcában feltüntetett, múlt évről benthagyott összeget. A fel nem használt összegek az esemény után törlésre kerülnek, ezért mindenképpen ajánlott a teljes egyenleg felhasználása!

Minden befizetés a befizető profilhoz került jóváírásra. Ha nem látod az összeget, győződj meg róla, hogy valóban ugyan azzal a fiókkal jelentkeztél be, mint legutóbb! Amennyiben idén új fiókot hoztál létre, vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel!

A múlt évben befizetett és vissza nem kért befizetéseket regisztráció után megtalálod a profilod "Pénzügy" panelén, a "Furdance Pénztárca" dobozban.
Az általad választott programokat idén is újra ki kell választanod. A felhasználás tekintetében megkötések nincsenek, az összeget akár más programokra vagy más összegű szponzorációra is felhasználhatod.
A " Felhasznál" gombra kattintva levonhatod a fizetendő összegből a pénztárcában feltüntetett, múlt évről benthagyott összeget. Amennyiben a felhasználást követően a fizetendő összeg 0 forint, abban az esetben további teendőd vagy befizetni valód nincsen.

Nem. A programokra újra be kell adnod a jelentkezést, mivel a programok eltérhetnek a múlt évben meghirdetettektől. Egy év elteltével nem garantálható, hogy minden program ugyan azon feltételek szerint kerül megtartásra.

Nem. A fel nem használt összegek az esemény után törlésre kerülnek, ezért mindenképpen ajánlott a teljes egyenleg felhasználása.
Abban az esetben, ha a rendezvény külső okból, például egy tiltó rendelet miatt lemondásra kerül, a pénztárca összegét a következő megrendezett Furdance Budapest eseményen felhasználhatod.

Nem. A profilképre felhelyezett grafikai elemek, beleértve a nagyítást, tükrözést és forgatást, csak a weboldalon megjelenő profilképeden kerül alkalmazásra. A badge képed, mint eddig minden évben, az általad feltöltött kép nyers változatából készül.

A képszerkesztő háttér választója kizárólag akkor jelenik meg, ha a feltöltött kép háttere áttetsző. Feltöltés előtt győződj meg róla, hogy megfelelő formátumban töltöd fel a képet, mivel nem minden képformátum támogatja az áttetszőséget.