Találkozzunk idén is a Furdance Budapesten!

2024.04.02 09:34 CEST

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.
Készült PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Idén is a Csokonai Kultúrális Központ lát minket vendégül immár 3 teljes napra, Budapest 15 kerületében, Augusztus 17-19. között. Már csak néhány napot kell aludni, és 2024. április 15-én megkezdődik a regisztráció a 2024-es Furdance Budapestre.

Regisztráció indul!

Részletekért és információkért látogasd meg a "Részvétel és regisztráció" oldalunkat, ahol mindent megtudhatsz a belépőkről, a fontos dátumokról és a különböző lehetőségekről. Az online és helyszíni regisztráció folyamatáról és szabályairól is készítettünk egy útmutatót, hogy mindenki könnyen eligazodhasson a jelentkezésben.

Ugrás a Részvétel és Regisztráció oldalra.

Ugrás a Regisztrációs Szabályok oldalra.

Frissített szabályzat

Úgy véljük, hogy nem mindig elegendő az információkat tömör pontokba szedni, mivel néha egy-egy rideg sor több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Ennek elkerülése érdekében új formába öntöttük a szabályzatunkat, melyben példákat és magyarázatokat is találsz.

Ne maradj le!

Természetesen idén is számos izgalmas programmal készülünk, mint például az Art Show, Fursuit Gameshow, Quiz Show, Fursuit Activity és a nagy népeszerűségnek örvendő Fursuit Walk. Csak rajtad múlik, hogy melyik programot választod, de egy biztos: idén is egy felejthetetlen hétvégére számíthatsz!

Ne feledd, a két legfontosabb dátum: 2024. április 15; és 2024. augusztus 17-19!