Megszűnt a Partner Artist Program

2024.04.02 09:32 CEST

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.
Készült PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

A Program indulásakor számos pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, azonban az idő múlásával észrevettük, hogy egyre kevesebben aktualizáljátok a referenciákat és elérhetőségeiteket a rendszerünkben. Ennek következtében úgy határoztunk, hogy értelmetlen lenne tovább fenntartani és üzemeltetni egy olyan felületet, amely tele van elavult információkkal.

A Partner Artist Program 2021-ben indult, egyedi körülmények között, azzal a szándékkal, hogy a hazai művészek számára bemutatkozási lehetőséget teremtsünk. Az elmúlt évek során azonban megjelentek más lehetőségek is a Furdance Budapesten, mint például az Artist Alley, ami szintén kiváló lehetőséget nyújt az alkotóknak a bemutatkozásra és a közösséggel való találkozásra.

A Partner Artist Programhoz hasonlóan, az immár harmadik éve megrendezésre kerülő Art Show kiállításán is lehetősége van a művészeknek és alkotóknak részt venni, még akkor is, ha nem tudnak személyesen megjelenni az eseményen. Erről bővebb információkat az Art Show oldalán találsz.

Hasznos hivatkozások:

Ugrás az Artist Alley oldalára.Ugrás az Art Show oldalára.