Programok

Furdance 2022-09-04 20:00:00

Programok

Összeszedtük, hogy milyen programokkal várunk benneteket Pénteken és Szombaton (2022. szeptember 16-17) a Furdance Budapest helyszínén, a Csokonai Kultúrális Központban!


Péntek


Suitwalk

Hagyományainkhoz hűen, idén is egy suitwalk nyitja az eseményt. A fursuiterek pénteken 10:00-tól érkezhetnek a fő helyszínre (Csokonai Kultúrális és Művelődési Központ), hogy lepakolhassanak és átöltözhessenek. Innen transzfer busszal utazhatnak a walk helyszínére.

Pontos részleteket, mint például az útvonal és a gyülekező pontok, az esemény előtti napokban tudjuk közzé tenni a weboldalon és a hírcsatornáinkon.

Jackbox Party Pack

13:00-22:30, Büfé - Bár

Ha épp a büfébe jársz és van néhány szabad perced, kapd elő a telefonod és csatlakozz egy játékhoz! A Jackbox Party Pack egy telefonról játszható, Party játék gyűjtemény, amelyhez nem szükséges applikációt letöltened.

Icebreaker - törjük meg a jeget!

16:00-17:00, Büfé - Bár

Ha úgy érzed hogy szeretnél másokat megismerni, esetleg nehezen oldódsz fel egy új társaságban, akkor csatlakozz a jégtörő kerekasztalhoz!

Inboxing

16:00-16:30, Kert

Akár van fursuitod, akár nem, biztosan láttál már Fursuit unboxing videót. Sőt, az is lehet, hogy te is készítettél már hasonló videót amikor megérkezett a várva várt fursuitod. Gondoltunk egyet, hogy mi lenne ha tennénk bele egy csavart? Nem Unboxing, hanem Inboxing videót csinálnánk. De mi is pontosan az az inboxing?

Fursuit Activity

17:30-19:00, Színházterem

A játékosok célja, hogy lerajzoljon vagy elmutogasson egy feladványt a közönségnek, úgy, hogy ők kitalálják. Mind ezt természetesen fursuitban!

Valamennyi feladatra időkorlát érvényes. Ha a megadott időn belül a közönség kitalálta a feladványt, a játékos/játékosok pontot szereznek. Az a játékos győz, aki a legtöbb pontot zsebeli be.

Amennyiben játékosként szeretnél résztvenni, a szándékodat jelöld a profilodban. Nézőként természetesen bármikor csatlakozhatsz, péntek késő délután/kora este a színházteremben!

Karaoke

19:30-22:30, Színházterem

Karaoke parti a Furdance fő helyszínén, a Csokonai Kulturális Központban! Tarts velünk péntek kora este a színházteremben, és válogass minden idők legnagyobb slágerei közül! Leíráshoz kattints ide!

Furdance

23:00-02:00, Színházterem


Szombat


Stepmania

10:00-18:00, Büfé - Bár

Két táncszőnyeg várja azokat a táncos lábú játékosokat akik akár egyedül, akár párban próbára tennék ügyességüket.

DJ workshop Fleennoval

12:00-13:30, Klub szoba

Biztos vagytok páran akik sokszor elgondolkoztatok egy jó buli alkalmával mit is történik a színpadon, mit is csinálnak a DJ-k mikor nektek játszanak. Leíráshoz kattints ide!

Fursuit Gameshow

14:00-15:00 és 17:00-18:00, Színházterem

A gameshow tematikus csapat és egyéni ügyességi játékok gyűjteménye, melyben idén két felvonásban kell megküzdeniük a fursuitereknek, Csillagok Háborúja tematikában! Részletekért kattints ide!

Fellépő: Beniwolf

15:30-16:00, Színházterem

Ismerd meg fellépőnket, Beniwolf-ot, aki rap és K-pop válogatását hozza el nekünk Szombaton! Ő és társai, VRChaten váltak ismertté, és most először kilép a VR világból hogy élőben, saját fursuitjában adjon elő néhány számot.

Tombola

18:30-19:00, Színházterem

Csoportkép

20:00, Színházterem

Art Show felvásárlás

20:30-21:00, Klub szoba

Ha résztvettél egy aukción vagy csak szeretnéd rátenni a mancsod egy fix áron elvihető alkotásra, látogass el a klub szobába az Art Show zárása után!

Furdance

21:00-02:00, Színházterem

Mint minden évben, idén is a Furdance Budapest zenei csapata fog gondoskodni róla, hogy felejthetetlenül teljen ez az éjszaka!


Vasárnap


Bowling

14:00-17:00, Külső helyszín

Meseszép környezetben, az Acapulco Bowling Biliárd Pub (Budapest, Tavas u. 5, 1108) megvilágított versenypályáin játszhattok. A program Fursuiter barát! Jöhettek suitban vagy anélkül, mindenféleképpen garantált a jó szórakozás! Részletekért kattints ide!

Fürdő

14:00-19:00, Külső helyszín

Csatlakozz hozzánk a Dandár Fürdőbe (Budapest, Dandár u. 3, 1095), hogy kipihenjük az elmúlt két nap forgatagát. A belépő árakat a fürdő weboldalán találod!

A fürdő 9:00-kor nyit. Bármikor érkezhetsz, a feltűntetett kezdési időpont a gyülekezés és a csoportos érkezés várható ideje.

További Híreink

2022.09.05.

Helyszín

Idén a Csokonai Kultúrális Központ lát minket vendégül Budapest 15 kerületében. Összegyűjtöttünk néhány fontos információt, amit mindenképpen érdemes tudnod az utazásod előtt. Tovább >>

2022.09.04.

Folyamatos Programok

Néhány szó a Furdance Budapest főhelyszínén futó folyamatos programokról. Ezek a programok kisebb megszakításokkal, az esemény teljes időtartama alatt elérhetőek. Tovább >>

2022.09.03.

Fellépő: Beniwolf

Ismerd meg fellépőnket, Beniwolf-ot, aki rap és K-pop válogatását hozza el nekünk Szombaton! Ő és társai, VRChaten váltak ismertté, és most először kilép a VR világból hogy élőben, saját fursuitjában adjon elő néhány számot. Tovább >>

2022.09.01.

Fursuit Inboxing

Akár van fursuitod, akár nem, biztosan láttál már Fursuit unboxing videót. Sőt, az is lehet, hogy te is készítettél már hasonló videót amikor megérkezett a várva várt fursuitod. Gondoltunk egyet, hogy mi lenne ha tennénk bele egy csavart? Nem Unboxing, hanem Inboxing videót csinálnánk. De mi is pontosan az az inboxing? Tovább >>

2022.08.28.

DJ Workshop Fleennoval

Biztos vagytok páran akik sokszor elgondolkoztatok egy jó buli alkalmával mit is történik a színpadon, mit is csinálnak a DJ-k mikor nektek játszanak. Tovább >>

2022.08.27.

Bowling

Idén sem maradhat el a Bowling! A múlt évben jeleztétek, hogy az előre foglalt idő kevésnek bizonyult, éppen ezért idén a foglalásunk 3 teljes órára fog szólni. Lássuk a fontosabb információkat! Tovább >>

2022.08.26.

Karaoke

Karaoke parti a Furdance fő helyszínén, a Csokonai Kulturális Központban! Tarts velünk péntek kora este a színházteremben, és válogass minden idők legnagyobb slágerei közül! Tovább >>

2022.08.23.

Fursuit Gameshow

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban... Ha fursuiter vagy és szeretnéd felfedezni az erő világos és sötét oldalát, jelentkezz a Fursuit Gameshow-ra profilodban! A gameshow tematikus csapat és egyéni ügyességi játékok gyűjteménye, melyben idén két felvonásban kell megküzdeniük a fursuitereknek, Csillagok Háborúja tematikában! Tovább >>

2022.08.12.

TOP 10 - Így indult az idei regisztráció

Az idei Top10 nagyon szoros volt, 17 másodperc alatt megszületett az eredmény. Tovább >>

2022.08.09.

Megnyitottunk!

Jó hírt hoztunk bundások! Hamarosan elindul Furdance Budapest regisztráció! Addig nézzük meg, hogy mit is tartogat az ősz! Tovább >>

2022.08.05.

Artist Alley - Művészek és Makerek figyelem

Akár csak a múlt évben, idén is lesz Artist Alley! Ha szeretnél egy asztalt, ahová kiteheted a printjeidet, a püsseidet, kitűzőidet vagy bármilyen termékedet, vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel! Tovább >>

2022.08.02.

Molino

Idén is lehetőségetek lesz rá, hogy a saját kreatív rajzaitokat és a műveiteket bemutassátok a Furdance Budapest rendezvényén, mint dekoráció. Tovább >>