Ez történt augusztusban

Furdance 2023-08-31 01:17:37

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

Just Dance Verseny

A Just Dance versenyen a mozdulataid válnak pontokká, miközben a legmenőbb dalokra táncolsz. Mutasd meg, hogy te vagy a táncparkett ura, és versenyezz a barátaiddal és más lelkes játékosokkal!

Story Hour

Hogyan lát minket a külvilág? Mit tegyünk, amikor mikrofon és kamera kerül a képbe? Többek között ezekre a kérdésre is keressük a választ ezen az önreflexív, humoros előadáson.

Panel borítókép: Nayasako

Játékfejlesztő előadás

Ne hagyd ki Tib Averus előadását, ahol a hamarosan megjelenő játékán keresztül mutatja be nektek az indie játékfejlesztés világát, hogy hogyan állj neki egy ekkora projektnek és hogyan jut el egy ötlet addig, hogy egy valódi játék lesz belőle.

Tarot, jóslás és jövendölés

Egyedi, személyre szabott jóslatok és jövendölések várnak rád a panel nyitvatartási ideje alatt. Pillants be a jövődet fedő fátyol mögé és ismerd meg az univerzum üzenetét a cicás kártyákon keresztül.

Palacsintaevő verseny

Ha édesszájú vagy, akkor ezt a versenyt egyszerűen nem hagyhatod ki! Csatlakozz hozzánk a palacsintaevő versenyen, és nyerd el a palacsinta nagyúr címet!

2023.09.18.

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

2023.08.17.

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.

2023.07.10.

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

2023.07.04.

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!