Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Furdance 2023-07-10 01:44:00

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

Az előadáson betekintést nyerhetsz a bártenderek mesterségének kulisszái mögé, és megtudhatod, hogyan épülnek fel egyszerű és a komplex koktélok. Fleenno-val, a Nico Bar head bartenderével együtt felfedezheted a Tiki koktélok anatómiáját, a koktélok elkészítésének különböző technikáit, valamint a dekoráció és italpárosítás művészetét. Emellett megismerkedhetsz a különböző poharakkal és azok helyes használatával is, hogy minden egyes koktél tökéletesen kerüljön az asztalodra.

Fleenno nem csak mesél a koktélokról, hanem részletesen bemutat három különleges italt is. Kövesd figyelmesen, mert az egyiket te magad is elkészítheted majd!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat! Csatlakozz hozzánk péntek este, és fedezd fel a koktélkészítés izgalmas világát!

Borítókép: Sine

2023.09.18.

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

2023.08.31.

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

2023.08.17.

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.

2023.07.04.

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!