Fursuit táncverseny (Q&A)

Furdance 2023-07-04 22:10:42

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

Milyen fursuittra van szükségem?

Ahhoz, hogy részt vehess a táncversenyen, legalább egy mini partial fursuitra van szükséged. A mini partial fursuit egy fejből, két mancsból és legalább egy farokból áll (amennyiben a karakternek van).

Színpadi produkció révén arra szeretnénk kérni, hogy ehhez megfelelően öltözz fel. Például ha a fursuitodnak nincs lábrésze, akkor hosszú nadrágot vegyél fel.

Milyen zenét választhatok a tánc előadáshoz?

Nincs megszabott zenei műfaj, de javasoljuk, hogy olyan számot válassz, amelyre könnyedén koreográfiát tudsz készíteni és gyakorolni.

Milyen hosszú zeneszámot válasszak?

A kiválasztott zeneszámnak legalább 1 percesnek kell lennie, de nem ajánlott, hogy hosszabb legyen 3 percnél.

Meddig jelentkezhetek?

Minél előbb, de legkésőbb Augusztus 31-ig küldd be a kiválasztott zeneszámot, hogy mi is fel tudjunk készülni az előadásodra.

Nem találok megfelelő verziót a zeneszámból. Mit tehetek?

Ha szeretnél módosítást végezni a zeneszámon, például kivágni az intro-t, outro-t, vagy egy picit rövidítenél rajta, vedd fel velünk a kapcsolatot. Telegramon itt tudsz egyeztetni és segítséget kérni.

Használhatok jelmezeket és kellékeket is?

Természetesen. Csak arra kérünk, hogy legyél óvatos és körültekintő a jelmezek és kellékek használatakor, és tartsd szem előtt a házirendet.

Jelentkezhetünk párosban is?

Igen, lehet párosban vagy többen is táncolni egy előadásban. Azonban ebben az esetben is egy előadónak számítotok, tehát nemcsak a pontszámon, hanem a díjazáson is osztoznotok kell, ha nyertek.

Melyik nap lesz a táncverseny?

A táncverseny péntek délután kerül megrendezésre. A pontos időpontról az esemény közeledtével tudunk tájékoztatást adni.

Kedvet kaptál a Táncversenyhez? Jelentkezz!

2023.09.18.

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

2023.08.31.

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

2023.08.17.

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.

2023.07.10.

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!