Időpontok és határidők

Furdance 2023-08-17 13:09:00

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.


Art Show és nyomtatás - 2023.08.31

Ha úgy gondolod, hogy a műveidet szívesen bemutatnád az Art Show-on, lehetőséged van arra, hogy a nyomtatását mi végezzük el. Ezzel kapcsolatban fontos tudnod, hogy legkésőbb 2023. augusztus 31-ig várjuk a nyomtatásra és kiállításra szánt alkotásokat, amelyeknek természetesen meg kell felelniük az Art Show leírásában meghatározott paramétereknek.

Ha a művet saját magad hozod el az eseményre, arra kérünk, hogy augusztus végéig küldj nekünk egy képet vagy fotót és a fizikai paramétereket (például méret) a kiállításra szánt műveidről. Ha az alkotás még nincs kész, egy WIP vázlat is megfelelő. Fontos megjegyezni, hogy ezeket a képeket kizárólag az Art Show elrendezésének és kialakításának tervezéséhez használjuk fel, és nem kerülnek nyilvánosságra.


Képfeltöltés és conbadge - 2023.09.10

Ahhoz, hogy a profilképed rákerülhessen a conbadgedre, kérünk, hogy szeptember 10-ig tölts fel egy képet a profilodba. Az ezt követően feltöltött képeket sajnos már nem tudjuk felhasználni a gyártási folyamat során. Köszönjük a megértésed.


Szponzorációk - 2023.09.15

Annak érdekében, hogy elegendő mennyiségű szponzor és szuper szponzor ajándékkal készülhessünk, fontos, hogy időben értesüljünk szándékodról. Kérünk, hogy szeptember 15-ig jelezd, ha érdeklődsz a támogatási lehetőségek iránt a fiókodban. Amennyiben már rendelkezel belépővel, és mégis úgy érzed, támogatnád az eseményt, bármikor választhatsz szponzorációs lehetőséget a profilodban. Kérünk, vedd figyelembe, hogy ha a határidő után jelezed felénk szponzorációs szándékodat, előfordulhat hogy nem tudunk megajándékozni. Köszönjük megértésed és támogatásod!


Regisztráció

Bármikor van lehetőséged regisztrálni az eseményre – mindaddig, amíg el nem fogynak az elérhető belépők. Az aktuális lehetőségeket az Árak oldalon találod. Amennyiben a 2023. szeptember 10. utáni időszakban jelentkeztél, előfordulhat, hogy csak pót badge-et tudunk biztosítani számodra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pót conbadge különbözhet általános conbadge-ektől, akár formailag, akár minőségében.

2023.09.18.

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

2023.08.31.

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

2023.07.10.

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

2023.07.04.

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!