Hasznos Információk

Furdance 2023-09-18 23:34:18

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

Programok

Áprilistól egészen mostanáig olvashattál a programokról, de elérkezett az ideje, hogy megtekintsd a termet és az időbeosztást is. Arra kérünk, vedd figyelembe, hogy ez a beosztás csak tájékoztató jellegű, és azért készült, hogy előzetesen képet kaphass arról, hogyan fog lezajlani a találkozó. A programok pontos kezdeti időpontjáról a helyszínen tudsz majd tájékozódni.

Helyszíni regisztráció

Amint megérkezel a találkozóra, át kell esned a regisztráción. Ha korábban részt vettél valamelyik eseményünkön, elég megadnod a regisztrációs adataid egyikét, például a regisztrációs számod vagy bemutatnod az E-ticketed.

Ha ez az első találkozód, készíts elő egy fényképes igazolványt az adataid ellenőrzésére.

Ha már egyszer átestél a helyszíni regisztráción és megkaptad a karszalagodat és a conbadge-et, szabadon ki- és bejárhatsz a találkozó helyszínére. Ez után már nem szükséges a többi nap a regisztrációs idősávban érkezned.

Büfé

A helyszínen egy igényesen kialakított büfé és egy hatalmas kert is található. A csipszek és rágcsák mellett megtalálhatóak a kínálatban szendvicsek, melegszendvicsek, frissen sültek és gyros tál is. Bízunk benne, hogy a büfé kínálatában mindenki talál magának valami kedvére való finomságot. Ha valamit megkívántál, de nem látod kiírva, kérdezz rá nyugodtan! Emellett a büfé rendelkezik bankkártya terminállal is.

A teljesség igénye nélkül kiemeltünk néhány elemet a kínálatukból, hogy lásd, körülbelül milyen ételekre számíthatsz:

Melegszendvics (többféle) 500 HUF
Bécsi zsemle 700 HUF
Rántott szelet hasábburgonyával 2000 HUF
Rántott Sajt hasábburgonyával 2200 HUF
Szénsavas üdítő, 0,5l (több féle) 490 HUF
Csapolt sör, 0,5l 700 HUF
Csapolt sör, 0,33l 450 HUF
üveges sör, 0,5l (több féle) 650-700 HUF
Long Drink (több féle) 1200 HUF
Röviditalok, 4cl (több féle) 850-950 HUF

Mivel a büfé ételt, italt (Kávé, tea, üdítő) és alkoholos italokat is felszolgál, így ezeket a rendezvény teljes területére behozni szigorúan tilos!

Megközelíthetőség

Szinte a helyszín előtt áll meg a 25 és a 125 busz, amely Újpest-Központ (M), Bosnyák Tér és a Mexikói út (M) felől akár fél órán belül a helyszínhez érkezik. Pár perc séta távra áll meg az 5 busz, amellyel szintén fél óra alatt megközelíthető Zugló Vasútállomás, Keleti pályaudvar (M) és a Blaha Lujza tér (M); illetve negyvenöt - ötvenöt perc alatt a Ferenciek Tere (M) és a Szél Kálmán tér (M).

Az útvonal tervezéshez mindenképpen használj térképet, mi a jól bevált Google Térkép mellett a BudapestGo applikáció használatát is javasoljuk. Itt nem csak élőben tudod nyomon követni a fővárosban közlekedő járműveket, hanem könnyedén elektronikus jegyet, napijegyet vagy bérletet is vásárolhatsz.

2023.08.31.

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

2023.08.17.

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.

2023.07.10.

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

2023.07.04.

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!