Információk a regisztráció előtt

Furdance 2023-05-01 03:30:00

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.

A Beat Saber verseny az idei Furdance Budapest egyik programja lesz, ami azt jelenti, hogy nincs nevezési vagy eszköz bérleti díj, azonban csak helyben lehet nevezni a versenyre, így otthonról nem lehet csatlakozni a versenyhez. A profilodban előre jelezheted a nevezési szándékodat.

Amennyiben szeretnéd biztosítani helyedet a Fursuiter Transzfer buszjáraton, ami szombaton a suitwalk helyszínére visz ki a fursuitereket, előre kell jelezned. Ha nem jelölted be magad, nem tudunk felengedni a buszra. Még akkor sem, ha fursuiter vagy.

Kérünk, hogy mind a Beat Saber Tournament, mind a szombati Transzfer Buszjárat esetén tartsd naprakészen a jelentkezési adataidat. Ha meggondoltad magad, és mégsem kívánsz élni a lehetőséggel, frissítsd a profilodban a preferenciáidat. Fontos, hogy tudjuk, hányan vesznek igénybe a buszt, vagy hányan szeretnének valójában játszani a Beat Saber versenyen, hiszen ezek alapján osztjuk be az erőforrásainkat.


Programok és panelek

Az események, programok és panelek listáját folyamatosan frissítjük, hogy minél teljesebb és pontosabb képet nyújtsunk az előttünk álló rendezvényről. A bejelentett programokat megtalálod a "Programok" menüpont alatt. Ezek az új programok kerültek be áprilisban a programtárba:

UV Minigolf – Külső helyszíni program

Sötét termeket átfonó színes formák, 3 mágikus világ, 18 lyuk, egy foszforeszkáló labda és a golfütő. Fedezd fel művészek által kialakított káprázatos UV festésű pályákat.

Lézerharc – Külső helyszíni program

A résztvevők csapatokban küzdenek egymás ellen az UV fénnyel megvilágított, speciálisan erre a célra kialakított pályán.

Fursuit 101 – Workshop

A "Fursuit 101" workshop célja, hogy bemutassa a fursuitolás alapjait. Az alapokon kívül olyan tippeket és trükköket is megismerhetsz, hogy hogyan játszhatod el jól a karakteredet, hogyan kell viselkedned amikor nem furry, vagy éppen furry társaságban vagy.

Fursuit: szükséges vagy sem? – Kerekasztal beszélgetés

Egy kerekasztal beszélgetés a furry szubkultúráról. Lehet-e valaki tagja a közösségnek fursuit nélkül is? Hogyan lehet másképp kifejezni a hovatartozást? A résztvevők megoszthatják véleményüket, feltehetik kérdéseiket és tanulhatnak a furry szubkultúráról.

Csocsó bajnokság

Mivel a rendezvény ideje alatt végig elérhető lesz a számotokra egy csocsó asztal, így természetesen nem maradhat el a bajnokság sem!


2023.09.18.

Hasznos Információk

A jövő hét végén találkozunk a Csokonai Kultúrális Központban, egész pontosan 2023.09.29-én! Az alábbi cikkben olvashatod a legfontosabb információkat az eseményről.

2023.08.31.

Ez történt augusztusban

Már nem kell sokat várni ahhoz, hogy megtekinthessétek a program és terem beosztás tervezetet. Addig is össze szedtük azokat a programokat és elfoglaltságokat, amelyekkel július óta bővült a Furdance Budapest program kínálata. Az eddig bejelentett programokat a "Programok" oldalon tekintheted meg.

2023.08.17.

Időpontok és határidők

Alig másfél hónap és itt az idei Furdance Budapest! Éppen ezért összeszedtük neked egy helyere az összes határidőt, amire érdemes lehet figyelni.

2023.07.10.

Fedezd fel Fleenno-val a koktélok világát!

Ha neked is felcsillan a szemed, amikor az itallapon többet látsz a vodka narancsnál, és érdekel, hogy hogyan készül egy tökéletes Zombie vagy Cosmopolitan, akkor ez az előadás pont neked szól!

2023.07.04.

Fursuit táncverseny (Q&A)

Reméljük, hogy már ti is izgatottan készültök a versenyre! Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a felkészülést, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

2023.04.15.

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!