Egyéb programok

Csapatunk nem csak az őszi Furdance Budapest buliját hozza el nektek, hanem az év többi részére is tervez tartalmas programokat, hogy feltöltsük az unalmas napokat.
Igaz, vannak olyanok is, melyekhez akár otthonról is lehet csatlakozni, de a legjobb bulik azok, ahol élőben is együtt lehetsz a rég nem látott barátaiddal.

Summer Furs

Tölts egy kellemes napot barátaiddal egy csodálatos privát helyszínen ahol minden csak érted van.
Suitwalk, Jakuzzi, Szauna, Ping pong, Társasok, Local cope játékok, hűsítő italok a barátokkal.... Ez mind rád vár!

Gyere és csobbanj a nyárba!

[2022]

[2021]

Winterr Furs

Tölts egy kellemes napot barátaiddal egy csodálatos privát helyszínen ahol minden csak érted van.
Furdance, Suitwalk, Jakuzzi, Szauna, Ping pong, Társasok, Local cope játékok, hűsítő italok a barátokkal.... Ez mind rád vár!

Pont mint a Summer Furs csak télen :p

Hello Budapest!

A Furdance Budapest szabadtéri hírnöke és alapozója, amelyet minden évben Budapest egy-egy frekventált kültéri helyszínén tartunk meg. Akár suitban, akár nélküle, gyertek és vigyünk egy kis színt egy pesti éjszakába!
A jó hangulatról a Furdance DJ csapata gondoskodik.

Gyertek suitban vagy anélkül és tarts velünk és vigyünk egy kis színt a pesti éjszakába.
Zárásként egy vendéglátó helyen egy ital mellett fejezzük be az estét, ha a szabadtéri buli után is tart még a hangulat.

Beharangozó videó

Furdance Tournament

Első alkalommal egy nagy sikerű Beat Saber versenyen mérettethettétek meg magatokat kezdő és haladó ligában egyaránt. Csatlakozhattál otthonról, vagy akár a rendezvény helyszínről is, ahol a szükséges VR felszerelést biztosítottuk a verenyzőknek.
A verseny közvetítését a FurTAL csapata biztosította.

Second Life Party

TALÁLKOZZUNK A SECOND LIFE VILÁGÁBAN!

Egy különleges előbulira hívunk titeket a Second Life virtuális világában, ahol az Astra Furry Klub jóvoltából egy igazi Furdance Budapest bulit tartunk nektek. A klub helyszínén a Furdance Budapest DJ csapata által nyújtott zene mellett táncolhatsz a karaktereddel, régi barátokkal beszélgethetsz, vagy új ismeretekre tehetsz szert.

Az első party

Partner programok

Saját rendezvényeinken kívül találkozhattok velünk partnereink egyes rendezvényein is. Bárhol is látod a Furdance molinót, a jó hangulat garantált.