Art Show

Az Art Show egy művészeti kiállítás, amely nem tematikus, így számos témát és stílust bemutathat, beleértve a szabadkézi rajzot, a digitális alkotásokat és a fotózást. A látogatók szabadon bejárhatják a kiállítást a nyitvatartási idő alatt, mely a kapunyitástól az esti Furdance-ig tart. A rendezvény végén néhány kiállított alkotás aukcióra is kerülhet.

Hogyan jelentkezz kiállítónak?

Ha szeretnéd, hogy az alkotásaid bemutatásra kerüljenek az Art Show-ban, figyelmesen olvasd el az alábbi szabályzatot és instrukciókat, majd lépj kapcsolatba a panel felelősével, vagy csak töltsd ki ezt az űrlapot, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.


Kiállítói SZABÁLYZAT

  • Csak saját készítésű alkotást vagy olyan művet hozhatsz a kiállításra, amelynek rendelkezel a kiállításához szükséges jogaival és/vagy engedéllyel. A kiállító felelőssége, hogy csak jogosult műveket helyezzen ki.
  • Az Art Show rendelkezik NSFW szekcióval is, ami lehetővé teszi a felnőtt tartalmú művek kiállítását is. Azonban arra kérünk, hogy csak olyan műveket állíts ki, amelyek befogadhatók a nagy közönség számára, és kerüld a megosztó vagy felkavaró témákat.
  • Az Art Show célja, hogy lehetőséget biztosítson a közösség művészeinek a megjelenésre, ezért a művek kihelyezése díjmentes, de a gyártási és előállítási költségeket nem áll módunkban átvállalni.
  • Ha aukcióra kívánsz bocsátani egy művet, kérjük, szándékodat legalább 30 nappal az esemény előtt jelezd. A Furdance Budapest csak a kiállítási helyszínt, környezetet és műsort biztosítja, nem kér százalékot vagy jutalékot. Tehát az aukcióból származó összeg a művészt illeti.
  • Ha a művedet nem bocsátottad aukcióra, vagy nem kelt el, a visszajuttatásról neked kell gondoskodni. Az átvételre lehetőséged van szombaton az Art Show bontásakor vagy közvetlenül az aukció után. A műveket nem tudjuk korlátlan ideig tárolni, ezért ha nem tudod a művet a helyszínen visszavenni, kérjük, jelezd felénk.
  • Nem áll módunkban kiállítani olyan műveket, melyek rossz minőségű fénymásoló papírra készültek. Természetesen vannak kivételek, mint például a szabadkézi rajzok és festmények, melyeknél a papír tulajdonságai jellegükből adódóan utólag nem változtathatóak meg.
  • Kérjük, hogy az eseményt megelőző 30 napon belül küldj nekünk egy képet vagy fényképet a kiállításra szánt művedről. Ha az alkotás még nincs kész, akkor egy WIP vázlat is elegendő. Ezek a képek nem kerülnek nyilvánosságra, kizárólag az Art Show elrendezésének és berendezésének tervezéséhez használjuk fel.
  • Az Art Show-ra szánt műveknek időben meg kell érkezniük ahhoz, hogy részt tudjanak venni a kiállításon. A műveket a helyszínen lehet leadni 10:00 és 12:30 között. Fontos tudni, hogy a check-in csak 11 órakor kezdődik, tehát 11 óra előtt kizárólag a művek átadásra van lehetőség.
  • Ha valaki másra bízod a művek átadását és átvételét, vagy gondot okoz időben eljuttatni azokat, akkor vedd fel a kapcsolatot a panel felelőssel, hogy segítsen megoldást találni.

Nyomtatás

Fontos tudnod, hogy az általunk legyártott printek maximális mérete A4, és a gyártási költséget ebben az esetben sem áll módunkban átvállalni. Ennek ellenére, szívesen nyújtunk segítséget a nyomtatásban, az alábbi útmutatóval szeretnénk segíteni, hogy az elkészült printek a lehető legjobb minőségben kerüljenek kinyomtatásra.

Színtér: Az ajánlott színtér a CYMK, mivel a színtér konverzió során az alkotás színei megváltozhatnak, és nem áll módunkban egyenként kalibrálni azokat. A nyomtatás során bizonyos részletek elveszhetnek, vagy a kevésbé kontrasztos színek összemosódhatnak. Az alkotás színkalibrációját érdemes neked, a beküldés előtt kell elvégezned, mivel a kapott művekben kézzel nem módosítunk.

Kifutó: A nyomtatott képek kifutóval rendelkeznek, amelyek miatt a kép széléről 3-5mm levágásra kerülhet. A logódat, aláírásodat, vagy vízjeledet érdemes legalább 10mm-re a kép szélétől elhelyezni, hogy azok biztosan teljes egészében láthatóak maradjanak.

Felbontás és határidő: Ha szeretnél élni a nyomtatási lehetőséggel, kérjük, legalább 30 nappal az esemény előtt küldd el az anyagokat a lehető legnagyobb felbontásban.

Ha nem megfelelőek számodra ezek a pontok, javasoljuk, hogy keress fel egy nyomdát, ahol nem csak a nyomtatást végzik, hanem általában a nyomdai előkészítést és a pontos kalibrációkat is vállalják. Így biztos lehetsz benne, hogy a műved olyan formában kerül kinyomtatásra, amilyennek elképzelted. Ha bármi kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!