Visszatérő programjaink

Visszatérő programjaink

Idén is számíthatsz a megszokott programjainkra, mint például az Art Show, Fursuit Gameshow, Quiz Show, Fursuit Activity és a hatalmas népszerűségnek örvendő Fursuit Walk. A főhelyszíni programokra a helyszínen az önkiszolgáló terminálon tudsz jelentkezni.

Mint minden Furry rendezvénynek, nekünk is szükségünk van a segítségedre. Ha úgy érzed van egy jó ötleted amit megvalósítanál, esetleg van egy téma amiről szívesen tartanál egy előadást, kerekasztal beszélgetést vagy egy foglalkozást, olvasd el az alapvető panel szabályzatot és vedd fel velünk a kapcsolatot!


Fursuit Gameshow

A Fursuit Gameshow minden évben új témával és ügyességi játékokkal várja a résztvevőket és a nézőket egyaránt. Az idei év témája: Fursuit Hunger Gameshow.

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.
Fursuit Gameshow borítókép: a Fecsegő Poszáta. – Készítette: PGtheDragon & SkylightCyclone. – © 2023 PGtheDragon – CC BY-NC-ND 4.0

Ebben az évben, rendhagyó módon, a teljes 160 négyzetméteres színházterem átváltozik arénává, ahol 12 fursuiter mérkőzhet meg a páholyból szurkoló nézők előtt. A nézők, mint tiszteletre méltó gazdag kapitóliumi polgárok, beleszólhatnak a viadal alakulásába, hogy kedvenc versenyzőjüket segítsék a győzelem felé.

Boldog Viadalt, és sose hagyjon el benneteket a remény!


Fursuiter 101

Megismerheted a fursuitolás alapjait, például hogy hogyan játszd el a karakteredet. Egyszóval minden, amit a fursuitolásról tudnod kell, de sose mertél megkérdezni. Akár van fursuitod akár nem, ha most fedezed fel ezt a sokszínű közösséget, akkor mindenképp ott a helyed.


Quiz Show

Öt kérdés, öt témakör, tíz perc, húsz válasz és két mentőöv. Ilyen egyszerű. Neked, a játékosnak, minden kérdés előtt egy témakört kell választanod, amelyből kérdést fogsz kapni. Minden jól megválaszolt kérdésért pontot kapsz, de vigyázz, mert a rossz válaszok csökkentik az összegyűjtött pontjaidat!

A Quiz Show egy időben két helyszínen kerül megrendezésre, angol és magyar nyelven egyaránt. Megéri próbára tenni a tudásod, hiszen a megszerzett pontjaidat a játék végén beválthatod a büfében.


Fursuit Táncverseny

Fáradságot nem kímélve gyakorolnak a versenyzők, hogy megmérettethessék a tánctudásukat a Furdance Budapest táncversenyén. Minden előadást zsűri fog értékelni, figyelembe véve a versenyzők stílusát, kreativitását és teljesítményüket.

Ha te is kedvet kaptál, olvasd el a táncverseny Q&A-t, és jelentkezz!


Fursuit Photoshoot

Szeretnél egy személyre szóló emléket? Ha igen, akkor itt a lehetőség! A megjelölt időpontokban rendelkezésedre áll a Fursuit Photoshoot, ahol az idei év háttere előtt készül kép rólad.

A fotózáson egyedül vagy akár párban is részt vehetsz, fursuiterekkel és anélkül is egyaránt. Lehetőséged van fursuit nélküli képek készítésére is, azonban fontos tudni, hogy a Fursuit Photoshooton mindig a fursuitereknek biztosítunk elsőbbséget.


Fursuit Activity

A fursuiterek felváltva mutogatják vagy rajzolják le a feladványokat, miközben a nézőknek fel kell ismerniük azokat. A nézők is részesülnek a játék izgalmában: az a néző, aki a legtöbb feladványt találja ki, kis ajándékot is nyerhet!


Art Show

Egy furry találkozó elengedhetetlen része a kiállítás, hiszen a furry szubkultúra egyik alapvető pillére a művészet, amely számos stílust és formát foglal magába. Legyen szó tradicionális vagy digitális rajzról, festészetről, szobrászatról vagy akár fotózásról, a kiállítás lehetőséget ad arra, hogy bárki megmutathassa a legjobb műveit.

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.
Készült PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Ha művész vagy, és kedvet kaptál a kiállításhoz, látogasd meg az Art Show oldalát és jelentkezz!


Karaoke

A zenetárban kizárólag nemzetközi előadók slágerei találhatók, Angol nyelven. Ezen kívül néhány Német, Francia és Spanyol előadó számai, vagy épp adott nyelvű változatai. Ha a saját nyelvű, regionális slágert szeretnél kérni (például Magyar előadó), a rendezvény előtt vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel, hogy segíthessenek.

Arra szeretnénk kérni, hogy a zenetárban nem szereplő helyi slágerek hozzáadását csak abban az esetben kérd, ha valóban elő is kívánod adni. Előfordulhat, hogy a hozzáadott zeneszámok minősége gyengébb, ezen kívül bizonyos funkciók, mint például a Lead-ek kezelése nem lehetséges.


Furdance

A Furdance a rendezvényünk csúcspontja és névadó programja - egy pörgős furry diszkó, ahol a résztvevők egész este bulizhatnak és táncolhatnak! Ne hagyd ki a Hétfő esti Dead Dog Party-t sem, amelynek célja az eseményt lezárni egy utolsó bulival!