Üdvözöl a Furdance Budapest

A Furry egy rendkívül sokszínű közösség, melyet az antropomorf karakterek iránti közös szenvedély hozott létre. Akár már része vagy ennek a különleges világnak, vagy épp most fedezed fel ezt a színes közösséget, nálunk, a Furdance Budapesten, mindig otthon érezheted magad.

A programunkban számos izgalmas esemény, kerekasztal-beszélgetés és természetesen buli is szerepel, hogy mindenki találhasson magának valami elfoglaltságot. Csatlakozz hozzánk Augusztus 17-19-én a Csokonai Kultúrális központban!

Részvétel és Regisztráció

Részletes információkat találsz arról, hogyan tudsz regisztrálni, illetve a fontos dátumokról és a rendelkezésedre álló lehetőségekről. Bízunk benne, hogy augusztusban személyesen is találkozhatunk!

Helyszín

Nagyon örülünk, hogy otthonra találtunk a Csokonai Kultúrális Központban. Reméljük, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk a rendezvényen.

Visszatérő Programjaink

Idén is számíthatsz a megszokott programjainkra, mint például az Art Show, Fursuit Gameshow, Quiz Show, Fursuit Activity és a hatalmas népszerűségnek örvendő Fursuit Walk.


Az Online Regisztráció elindult!

Ha már voltál valamelyik rendezvényünkön és van Furdance Budapest Fiókod, jelentkezz be! Amennyiben ez az első alkalom, hozz létre egy fiókot az online regisztrációhoz!

Bejelentkezés Fiók létrehozása

Kapcsolódj be te is!

Ha szeretnél adni valamit a közösségnek, megmutatnád magad, vagy úgy érzed szívesen részt vennél az idei esemény lebonyolításában, tekintsd át a rendelkezésre álló lehetőségeket, és jelentkezz!

Csatlakozz az önkénteseinkhez!

Ez nem csak egy feladat, hanem lehetőség arra, hogy építsük és erősítsük a Furry szubkultúrát és visszaadjunk valamit a közösségnek amitől annyi mindent kaptunk.

Jelentkezz Házigazdának!

Van egy ötleted amit megvalósítanál, esetleg egy téma amiről tartanál egy előadást? Olvasd el a panelszabályzatot és jelentkezz!

Állíts ki az Art Show-ban!

A kiállítás, amely számos művészeti témát és stílust bemutat, legyen az a szabadkézi rajz, a digitális alkotások vagy fotózás.

Lépj fel a táncversenyen!

Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat a táncversennyel kapcsolatban.

Hírek és frissítések

Várólista, Képfeltöltés és Regisztráció Lezárása

Szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a Furdance Budapest 2024 eseményre szóló belépőjegyek iránti hatalmas érdeklődés miatt várólistát kellett létrehoznunk. Bár a helyek száma korlátozott, még mindig van lehetőség arra, hogy részt vegyél az eseményen.

Júniusi és Júliusi újdonságok

Közeledik a jelentkezési határidő! – Ne maradj le!

Májusi újdonságok

További hírek