Házirend

A házirend vonatkozik minden résztvevőre aki a rendezvényen részt vesz. A házirend be nem tartása figyelmeztetéssel, ismétlődő vagy súlyosabb megszegése esetén a rendezvényről való eltávolításán túl a rendezvényről való kitiltását is eredményezheti.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

A találkozó során a szervezők mindent megtesznek, hogy a résztvevők számára biztonságos környezetet alakítsanak ki, azonban a résztvevők felelőtlen magatartásáért és tetteiért semmilyen szinten nem vállalnak felelősséget.
Kérjük, viselkedj tisztelettudóan más résztvevőkkel szemben, ne okozz botrányt. Ha vitába kerülsz, ne vidd ölre a dolgot. A szervezők, ha szükséges beavatkozhatnak, de nem fognak bírót és/vagy testőrt játszani. Súlyos esetekben, vagy „visszaesők” esetében a szervezők fenntartják a hatóságok bevonásának lehetőségét.

ÖLTÖZKÖDÉS, VISELKEDÉS

A szuggesztív és felnőtteknek szóló témák, tartalmak, öltözékek, kiegészítők és viselkedés, valamint latex vagy közösülésre alkalmas jelmezek nem megengedettek. Különösen a suitwalkon kerüld a furry szubkultúrával nem összeegyeztethető viseletet, kiegészítőket.
A szervezők fenntartják a jogot, hogy előzetes egyeztetés után engedélyezhetnek bizonyos jelmezeket, kellékeket.

ALKOHOL

Az alkoholfogyasztás alsó korhatára a betöltött 18. életév. A Furdance Budapest során a találkozó nyilvános és zártkörű eseményeinél a szervezők elvárják a mértékletességet.

DOHÁNYÁRUK

A dohányáruk fogyasztásának alsó korhatára a betöltött 18. életév. A legtöbb helyen ez szigorúan van szabályozva, így vendéglátóhelyeken, közintézményekben és a közterületek egyes részein tilos a dohányzás és csak erre kijelölt helyen szabad rágyújtani. Az elektromos cigaretta is dohányterméknek számít!

NARKOTIKUMOK

Minden narkotikum – beleértve a marihuánát is – illegális, már kis mennyiségű fogyasztásuk és/vagy birtoklásuk akár letöltendő szabadságvesztéssel büntethető. A Furdance Budapest során bárminemű tiltott szer birtoklása vagy fogyasztása szigorúan tilos!

FEGYVEREK ÉS REPLIKÁK

Az éles lőfegyverek tartása és viselése szigorúan korlátozott. A gáz-, riasztó- és gumilövedékes fegyverek és egyéb pirotechnikai eszközök kevésbé vannak szabályozva, a viselésük viszont engedélyhez kötött. A fegyvernek látszó tárgyak (például airsoft fegyverek) a jogi szürkezónába tartoznak. Ezenfelül a 8 cm pengehosszúság feletti kések, tőrök stb. különösen veszélyes eszközöknek minősülnek és elkobozhatja őket a rendőrség. A Furdance Budapest szervezői arra kérik a résztvevőket, hogy ilyen eszközöket ne hozzanak magukkal!

Felhasználási feltételek

A felhasználási feltételek a furdance.hu weboldalra látogató felhasználók által önkéntesen megosztott adatokra vonatkoznak.

Adatkezelés

A Furdance Budapest részéről Batiz Zoltán.

Adattárolás

A megadott adatok a furdance.hu tárhely szolgáltatójánál kerülnek tárolásra: Mikrovps

Az adatkezelés és tárolás alapja és szabályai

Az adatkezelés jogalapja a látogató/felhasználó önkéntes hozzájárulása (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) a)-nak megfelelően).
A látogató/felhasználó által önkéntesen megosztott személyes adatok a mindenkor hatályban lévő magyar és Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően vannak kezelve és tárolva.
A látogató/felhasználó által önkéntesen megosztott személyes adatok pénzbeli vagy egyéb haszonszerzésre nem kerülnek felhasználásra.
A látogató/felhasználó által önkéntesen megosztott személyes adatok harmadik félnek nem kerülnek átadásra.

A látogató/felhasználó beleegyezik, hogy az általa önkéntesen megosztott személyes adatok közül a nemzetisége megjelenhet (a furry neve, faja és beállított avatar képe mellett) a furdance.hu résztvevőket felsoroló menüpontja alatt.
A látogató/felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet a vele kapcsolatban tárolt és kezelt személyes adatokról, kérheti azok megváltoztatását, pontosítását, illetve törlését. A kérelmet a közreműködők menüpont alatt megjelölt megfelelő személyek valamely elérhetőségére kell küldeni. Törlési kérelem esetén a kezelt adatok 5 munkanapon belül törlésre kerülnek.
A felhasználók azonosítása az általuk megadott e-mail cím, illetve Facebook fiók alapján történik.

Az adatkezelés és tárolás céljai

A Furdance Budapest furry találkozó résztvevőinek azonosítása.