• Online regisztráció
 • Helyszíni regisztráció
 • Előregisztráció
 • Kapcsolódó

  Szabályzat

  Adatvédelmi nyilatkozat

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Regisztrációs szabályok

  Ahhoz, hogy részt vehess a Furdance Budapest által szervezett eseményeken, találkozókon és programokon, elengedhetetlen egy érvényes regisztráció megléte. A regisztráció két fő részből áll, melyeket most részletesen kifejtünk. Emellett megismertethetjük veled azt is, hogy milyen irányelvek alapján értékeljük és kezeljük a regisztrációkat.

  A Furdance Fiók létrehozásakor megadott, tárolt és generált adataid védelméről és kezeléséről részletes információkat találhatsz az "Adatvédelmi Irányelvek" oldalon, az aktuális szabályzatot pedig a “Szabályzat” oldalon ismerheted meg.


  Online regisztráció

  Az online regisztráció során jelentkezel az eseményre. Miután létrehoztad a Furdance Budapest Fiókodat, vagy frissítetted a megadott adataidat, kiválaszthatod a számodra felajánlott jegyeket és opciókat.

  Fontos megjegyezni, hogy az adatok kitöltése és az elfogadott jelentkezés még nem jelenti azt, hogy már automatikusan részt vehetsz az eseményen. A részvételhez szükséges egy érvényes belépő, amit időben rendezned kell.

  Regisztráció elfogadásának szempontjai

  Az online regisztráció során beküldött jelentkezéseket és fiók létrehozásokat alaposan értékeljük. Amennyiben az összes vonatkozó szempontnak és előírásnak eleget tesznek, örömmel fogadjuk el az eseményre történő jelentkezést vagy a fiók regisztrációt. Fontos megjegyezni, hogy a mérlegelés manuális folyamat, így előfordulhat, hogy az eredményre várakozni kell.

  A mérlegelés során figyelembe vesszük az alábbi szempontokat:

  • Adatok teljessége: Ellenőrizzük, hogy minden szükséges mező kitöltésre került-e, például a polgári név tartalmazza mind a vezeték-, mind a keresztnevedet. Emellett megbizonyosodunk arról, hogy a fiók valódi e-mail címmel lett létrehozva, kizárva az ideiglenes, eldobható e-mail címeket.
  • Furry karakter: A Furry szubkultúra tagjai önkéntesen szervezik ezeket az eseményeket a közösség többi tagja számára. Habár más, esetleg rokon szubkultúrák tagjai is részt vehetnek az eseményen, a regisztrációnak attól ugyanazon szabályoknak kell megfelelnie. Amennyiben a fursonára utaló kérdések furcsa válaszokat tartalmaznak, például "nem vagyok furry", a regisztrációt nem fogadjuk el. Ha nem jut eszedbe semmi, nyugodtan írj be valamilyen állatot. Például a farkas, róka vagy cica jó választásnak tűnik egy ilyen helyzetben.
  • Szabályzat: A jelentkező megfelel-e a szabályzatban meghatározott feltételeknek.
  • Regisztráló személye: A regisztráció során mérlegeljük a regisztráló személyét. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a széles közösségben tanúsított korábbi viselkedése alapján feltételezhető, hogy nem fog megfelelni az elsődleges irányelveknek, a regisztrációt elutasítjuk.

  Adategyeztetés és hiánypótlás

  Ha a regisztrációs adataid hiányosak, vagy úgy érezzük, hogy valamit nem stimmel, akkor felfüggesztjük a regisztrációt. Ezt követően küldünk neked egy tájékoztató levelet, amelyben arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az adatok pontosítása érdekében.

  Amennyiben nem kapunk tőled választ záros időn belül, vagy úgy érezzük, hogy már nem számíthatunk a megkeresésedre, a jelentkezést elutasítjuk vagy a fiókot töröljük.

  Várólista

  A rendelkezésre álló belépők mennyisége korlátozott. Ennek különböző okai lehetnek, ám ezt leginkább az adott program vagy találkozó helyszínének befogadóképessége befolyásolja. Amennyiben a belépő iránti kereslet meghaladja az elérhető mennyiséget, a részvételi szándékodat egy várólistára jegyezzük fel.

  Amennyiben a várólista mérete meghaladja az előre láthatóan felszabaduló helyek számát, azaz további érdeklődőknek nincs reális esélye részt venni az eseményen, az online regisztrációt lezárjuk. Fontos, hogy a várólistára kerülés önmagában nem garantálja a részvételi lehetőséget. A várólista lényegében arra szolgál, hogy az esetlegesen felszabaduló helyeket igazságosan ajánljuk fel az érdeklődők számára.

  Regisztráció átruházása

  Ha mégsem tudsz részt venni az eseményen, de már van egy rendezett belépőd, lehetőséged van azt átruházni bármelyik résztvevőre, aki még nem rendelkezik érvényes belépővel. Az átruházáshoz lépj kapcsolatba a szervezőkkel.


  Helyszíni regisztráció

  Amint megérkezel a találkozóra, át kell esned a helyszíni regisztráción. Itt megkapod a karszalagodat és a conbadge-et, amely igazolja, hogy jogosult vagy a fő helyszínen tartózkodni. Ezek után szabadon ki- és bejárhatsz az esemény területére. Fontos megjegyezni, hogy a stábtagok és szervezők bármikor jogosultak kérni a karszalag vagy conbadge bemutatását, és ezen kérésnek eleget kell tenned.

  Adatok hitelesítése

  Ha még sosem vettél részt a Furdance Budapest által szervezett eseményen, a regisztráció során kérni fogjuk tőled egy fényképes igazolvány bemutatását annak érdekében, hogy hitelesíthessük a fiókod adatait. Amint ezt az első alkalommal elvégeztük, a későbbi eseményeken már nem lesz szükség az igazolvány fizikai bemutatására, amennyiben a profilodban elérhető elektronikus jegyedet használod.

  A belépésre a regisztráció során megadott személy jogosult, így ha az igazolványon található adatok nem egyeznek az online regisztráció során megadottakkal, a belépést visszautasíthatjuk.

  Helyszíni jegyvásárlás

  Nincs lehetőség helyszínen belépőt váltani, hiszen általánosságban az elérhető jegyek az online regisztráció során elfogynak. Amennyiben szeretnél részt venni, regisztrálj online az eseményt megelőzően.

  Sérült karszalag és conbadge cseréje

  Ha a karszalagod vagy a conbadged megsérült, és már nem képes eredeti funkcióját betölteni, akkor fényképes igazolványod bemutatásával kérheted a cserét a regisztrációs pultnál.


  Előregisztráció

  Az esemény lebonyolításában résztvevő kulcsfontosságú szervezők, stábtagok és közreműködők jogosultak a mindenki számára elérhető online regisztráció megnyitása előtti időszakban regisztrálni, ezzel garantálva az esemény zavartalan lebonyolítását.

  Hálából az egész éves fáradhatatlan munkájukért, a fent említett stábtagok és szervezők jogosultak +1 főt meghívni az eseményre, feltéve, hogy a meghívott személy rendelkezik érvényes online regisztrációval, és a felajánlott belépő árát rendezik. Tehát a meghívás senkit sem mentesít a felajánlott belépő rendezése alól.

  Abban az esetben, ha a meghívó az esemény kezdetét megelőző 7 napig nem kerül felhasználásra, a foglalás megszűnik és az így felszabaduló helyeket a várólistán szereplő jelentkezőknek ajánljuk fel. Amennyiben ez megtörtént, már nincs lehetőség a meghívó felhasználására.