HELYSZÍN

Az idei évben a Csokonai Kultúrális Központ ad otthont nekünk Budapesten, a 15. kerületben.

Cím: 1153 Budapest, Eötvös u. 64-66.

A helyszín könnyen megközelíthető, mert a bejárattól pár lépésre megáll a 25 és 125 busz, és a pár perces sétára áll meg az 5-ös busz, amellyel elérhető Zugló Vasútállomás, Keleti Pályaudvar (M) és a Blaha Lujza tér (M).

ÉRKEZÉS ÉS CHECK-IN

Az eseményre való bejelentkezés pénteken és szombaton 11:00-13:00 között zajlik. Ha korábban bejelentkeztél és megkaptad a conbadge-et, bármikor szabadon beléphetsz az eseményre. Az E-tickettel bármikor bejelentkezhetsz az eseményre, nem szükséges az előre meghatározott időpontokra korlátoznod az érkezésedet.

Ha nem tudsz megjelenni a bejelentkezési idősávban, és nem rendelkezel E-tickettel, előfordulhat, hogy várakoznod kell a belépésre.

Az elektronikus belépőt a profiloldal felső részén találod, és leolvasásához csak meg kell nyomnod a "Mutasd a jegyedet..." gombot. Kérünk, hogy ne nyomtasd ki a jegyet, mert ez nem szükséges és környezetvédelmi okokból sem javasolt.

Fontos megjegyezni, hogy az E-Ticket a személyedhez és a regisztrációdhoz kötődik, így csak egyszer használható fel. Ezért kérjük, hogy ne ossz meg másokkal a saját egyedi QR kódodat, mert ha már valaki felhasználta a belépődet, akkor nem tudunk beengedni a rendezvényre.