Hírekés és frissítések

Közeledik a jelentkezési határidő! – Ne maradj le!

Akár program- vagy panel házigazdaként, akár önkéntesként, művészeti kiállítóként vagy táncverseny fellépőként szeretnél részt venni, esetleg szeretnél egy asztalt az Artist Alley-be, ne késlekedj! Jelentkezési határidő: 2024. július 31.

Májusi újdonságok

Közeleg az idei Furdance Budapest, ahol mindenki számára tartogatunk valami izgalmas programot! Nézzük meg, hogy a visszatérő programjain mellett mivel bővült a 2024-es év kínálata májusban!

Támogassuk együtt a Rókales Alapítványt!

Úgy éreztük, hogy mind a közösség mind pedig a rendezvény készen áll arra, hogy meghonosítsunk egy olyan hagyományt, amely egyidős a furry szubkultúrával. Az idei évben különleges lehetőségünk nyílik arra, hogy egy nemes ügyet támogassunk: a Rókales Alapítvány küldetését.

Csatlakozz az önkéntes csapatunkhoz!

Elérkezett az idő, hogy betartsuk az ígéretünket, és nyilvánosságra hozzuk azokat a területeket, ahol szívesen fogadnánk önkéntesek segítségét. Ha szeretnél részese lenni az eseményünk létrehozásának és lebonyolításának, most itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk!

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.

Találkozzunk idén is a Furdance Budapesten!

Idén is a Csokonai Kultúrális Központ lát minket vendégül immár 3 teljes napra, Budapest 15 kerületében, Augusztus 17-19. között. Már csak néhány napot kell aludni, és 2024. április 15-én megkezdődik a regisztráció a 2024-es Furdance Budapestre.

A képen egy arany rajzfilm sárkány látható fekete tónusokban, lazán elegánsan egy pohár bort tartva. Az éjszakai háttéren a Duna és a budapesti Lánchíd látható, Budáról Pest felé nézve.

Megszűnt a Partner Artist Program

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az idő múlásával hogy egyre kevesebben aktualizáljátok a referenciákat és elérhetőségeiteket a rendszerünkben. Ha alkotó vagy, mindenképp olvasd el a cikket!

Facebook kapcsolt fiók kivezetése

A Facebook bejelentkezés és fiók összekapcsolás most már nem elérhető a Furdance oldalon. Ha Facebook fiókkal léptél be, kérlek, olvass tovább! Köszönjük a megértésedet!