Megnyitottunk!

Furdance 2023-04-15 19:08:32

Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük be, hogy a Furdance Budapest 2023 weboldala mostantól elérhető, amelyen megtalálod az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkat! Jegyezd fel a naptáradban, hogy találkozunk szeptember 29. és október 1. között a Furdance Budapesten!

Bár a regisztráció május 1-én nyílik meg, már most is lehetőséged van bizonyos programokra és feladatkörökre jelentkezni. Várjuk önkéntesek, program házigazdák, Art Show kiállítók és Fursuit Táncverseny résztvevők jelentkezését, de akár asztalt is foglalhatsz magadnak az Artist Alley-be.

Idén több új izgalmas programmal is készülünk, mint például Quiz Show és Fursuit Táncverseny. Fontos azonban, hogy a táncverseny csak akkor kerül megrendezésre, ha augusztus végéig elegendő résztvevő jelentkezik és készül fel a versenyre. Ha versenyzőként szeretnél részt venni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Ha csalódott voltál, hogy az idei tavaszi Beat Saber Tornament elmaradt, van egy jó hírünk számodra! Az esemény átkerült az őszi Furdance-re! Természetesen idén is lesz Suitwalk, mely előzetes terveink szerint szombaton indul. A walk pontos időbeosztásáról később, az útvonaláról pedig az eseményt megelőző pár napban tudunk tájékoztatást adni.

Fontos megjegyezni, hogy az oldalon közölt időpontok és beosztások csak tájékoztató jellegűek. A legjobb szándékainktól függetlenül előfordulhat, hogy megváltoznak.

Ha úgy érzed, van egy jó ötleted, amit szívesen megvalósítanál, vagy van egy témád, amiről előadást, kerekasztal beszélgetést vagy foglalkozást tartanál, olvasd el az alapvető panel szabályzatot és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne feledd, hogy mielőtt eljönne az ősz, még találkozunk egyszer nyáron a Summer Furs-ön is!

2023.05.01.

Információk a regisztráció előtt

Már csak néhány óra van hátra május 1. 20:00-ig, a Furdance 2023 regisztráció megnyitásáig. Ezért összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket a regisztráció előtt mindenképp érdemes tudnod. Az idei év két legnagyobb változása a Beat Saber Tournament és a Fursuiter Transzfer Buszjáratot érinti.