Közlemény

2020-09-08 20:00:00

Közlemény

Sajnálatos módon egy szomorú hírt kell közölnünk veletek: A 2020-as Furdance Budapest rendezvény a jelenlegi COVID-19 járványügyi helyzet miatt elmarad.

Ez a hír nekünk sem könnyű. Tudjuk jól, hogy mindannyian vártátok az eseményt, hogy végre egymással találkozva egy hangulatos hétvégét tölthessünk el együtt. Habár rengeteg óvintézkedéssel készültünk, a járványhelyzet miatt több programunk megtarthatósága is veszélybe került. Úgy éreztük, hogy ilyen rossz számok mellett már nem tudnánk garantálni a társaság biztonságos és felhőtlen szórakozását, így a rendezvény elhalasztása mellett kellett döntöttünk.

Szerencsésnek mondhatjuk, hogy ez az év sem maradt el Furdance Budapest rendezte programok nélkül. Mindannyian nagyon örülünk, hogy a Second Life, és a Hello Budapest nevű előbulin olyan sokan részt vettetek. Ezeket és hasonló programokat, mint hagyomány, a jövőben is ugyanúgy folytatni szeretnénk.

A kifizetett belépőkről lehetőségetek lesz dönteni, hogy a következő Furdance Budapest eseményen használjátok fel, vagy inkább visszatérítést kértek. Erről hamarosan részletesebben tájékoztatunk titeket.