Közeledik a jelentkezési határidő! – Ne maradj le!

2024.06.13 09:34 CEST

Készült PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Akár program- vagy panel házigazdaként, akár önkéntesként, művészeti kiállítóként vagy táncverseny fellépőként szeretnél részt venni, esetleg szeretnél egy asztalt az Artist Alley-be, ne késlekedj! Jelentkezési határidő: 2024. július 31.

Mire tudsz jelentkezni?

  • Táncverseny Fellépő: Van fursuitod és szeretsz táncolni? Úgy érzed itt az ideje, hogy megmérettesd magad? Jelentkezz a táncversenyre, és idén vidd haza te a legjobb táncosnak járó díjat! Ugrás a Fursuit Táncverseny Q&A oldalra!
  • Program-, Panel Házigazda: Szeretnél egy izgalmas panelbeszélgetést moderálni vagy saját programot szervezni, hogy megoszthasd az érdeklődési körödet másokkal? Most itt a lehetőség: jelentkezz házigazdának, és alakítsd te is a rendezvényt! Ugrás a Jelentkezz Házigazdának oldalra!
  • Art Show Kiállító és Aukció: Van olyan alkotásod, amit szívesen megmutatnál a nagyközönségnek? Jelentkezz az Art Show kiállítójának, és ragadd meg a lehetőséget, hogy műveid szélesebb közönséghez is eljussanak. Ne feledd, idén az aukcióval akár te is támogathatsz egy nemes ügyet! Ugrás az Art Show oldalára!, Ugrás a "Támogassuk együtt a Rókales alapítványt!" cikkre.
  • Artist Alley: Ha művészi alkotásaidat, termékeidet vagy szolgáltatásaidat szeretnéd bemutatni, foglalj egy asztalt az Artist Alley-ben! Ez remek lehetőség a közönségeddel való találkozásra, kapcsolatok építésére, valamint művészeted és tevékenységed népszerűsítésére. Nincs más teendőd, mint felvenni velünk a kapcsolatot, megírni, mire szeretnéd használni az asztalt, és körülbelül mennyi ideig lenne rá szükséged. Ugrás a kapcsolatok oldalra az asztal foglaláshoz!

Ha kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, vagy bármilyen további információra van szükséged, ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal! Csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy minden kérdésedre választ adjon, és segítsen! Ugrás a kapcsolatfelvétel oldalra!