Júniusi és Júliusi újdonságok

2024.07.16 12:26 CEST

– Készült ShutterFurs & PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Shutterfurs & Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Már nincs sok hátra augusztusig, így a részletes programtáblázat közzététele előtt szeretnénk ismertetni azokat a programokat, amelyek júniusban és júliusban kerültek be a programfüzetbe. Ugrás a Májusi összefoglalóhoz! Ugrás a Visszatérő Programokhoz!


Találkozz a Rókales alapítvánnyal (HU)

Ismerd meg a Rókales Alapítványt, amelyet Kurunczi Norbert elhivatottsága és a rókák iránti szeretete hívott életre. A panel során bemutatják az alapítvány történetét és céljait, amelyek közé tartozik a sérült és beteg rókák rehabilitálása, valamint az emberek edukálása a rókákkal kapcsolatos előítéletek eloszlatása érdekében. Emellett betekintést nyerhetsz abba is, hogy milyen hosszú távú célokkal küzdenek a rókák védelme érdekében.

Panel kreditáció

Rókales Alapítvány Panel Házigazda

PowerPoint Karaoke (EN)

Bizonyára mindannyian feleltünk már az iskolában a tanórákon, és sokunknak prezentációt is kellett tartania. Azonban biztos vagyok benne, hogy nem mindig készültünk fel minden egyes feleletre vagy előadásra, amit meg kellett tartanunk. Ilyenkor volt szükségünk improvizációs képességeinkre, hogy megmentsük magunkat a bukástól és az évismétléstől.

Ezen a programon ezeket a képességeinket kell majd felelevenítenünk, és olyan előadásokat tartanunk, amelyekről fogalmunk sincs, hogy valójában mit is tartalmaznak. Természetesen mindezt úgy előadva, hogy a közönség a lehető legkevésbé vegye észre. Vajon neked meglesz a tanév végi kettes?

Panel kreditáció

Токсик Токсиков Panel Házigazda

RoboZoo (HU/EN)

Akár pihenésre vágysz egy hosszú nap után, akár szeretnél egy kis törődést, a RoboZoo a tökéletes hely számodra. Ebben a különleges állatkertben interaktív plüss állatok várnak rád, köztük hatalmas dínók, barátságos pacik és aranyos kutyusok. Fedezd fel és ismerd meg az animatronikus állatok varázslatos világát, és találj új barátokra a RoboZooban!

Panel kreditáció

tventy Panel Házigazda Leppy Társ Házigazda

Tarot - Személyre szabott jóslatok és jövendölések (HU/EN)

Lépj be a misztikum világába, ahol egyedi, személyre szabott jóslatok és jövendölések várnak rád a panel nyitvatartási ideje alatt. Fedezd fel a jövődet fedő fátyol mögött rejlő titkokat, és ismerd meg az univerzum üzenetét a bájos cicás tarot kártyák segítségével.

Panel kreditáció

Halsz Panel Házigazda

Cuddle Time! (HU/EN)

Ez egy kizárólag SFW (Safe For Work) esemény, ahol suiterek és nem suiterek egyaránt megtalálják az ölelés örömét és a nyugalmat. Halk és relaxáló zene szól, miközben nincs helye semmiféle zavaró viselkedésnek vagy beszélgetésnek. A résztvevők szabadon ölelhetik egymást, és egy barátságos környezetben élvezhetik az összetartozás élményét.

Panel kreditáció

Valér Fluffyderg Panel Házigazda

Bitcoin: a peer-to-peer electronic cash system

A pénz szerves része az életnek, de miért van az, hogy ami ennyire fontos, nem képes megtartani az értékét? Miért vagyok képtelen vele spórolni, és miért kezd minden rosszabbra fordulni miatta? Ezen előadáson megtudhatod az igazságot arról, hogy milyen hatással van rád a mindennapokban az állami pénzkibocsátás joga, és milyen átfogó negatív következményekkel járhat.

Bitcoin: Az értékvesztés elleni védekezés (HU)

A jelen világban a pénz gyorsan veszít értékéből, és egyre több akadályba ütközünk, ha másoktól elfogadott fizetéseket szeretnénk kezelni, ráadásul szembe kell néznünk Szauron vészjósló szemeinek fenyegetésével is. Van-e alternatíva? Ezen workshopon gyorstalpalót kapsz a Bitcoin elfogadásához, valamint alapvető jogi iránymutatást magánszemélyként és vállalkozóként történő adózáshoz. Emellett megismerkedhetsz a Bitcoin Lightning alapú villámwallet-ekkel és más szolgáltatásokkal is.

Panel kreditáció

ZAGORUS Panel Házigazda