Májusi újdonságok

2024.05.29 09:34 CEST

– Készült ShutterFurs & PGtheDragon munkájának felhasználásával. – © 2023 Shutterfurs & Furdance Budapest – CC BY-NC-ND 4.0

Közeleg az idei Furdance Budapest, ahol mindenki számára tartogatunk valami különlegeset! Nézzük meg, hogy a visszatérő programjain mellett mivel bővült a 2024-es év kínálata májusban! Ugrás a Visszatérő Programokhoz!


Just Dance verseny és szabadjáték

Készüljetek fel a táncra és a ritmusra, mert indul a Just Dance verseny! Az esemény két részből áll: a szombati válogatóból és a vasárnapi döntőből. A válogató a klubszobában zajlik, ahol mindenki megmutathatja legvadabb táncmozdulatait. A legjobbak jutnak a döntőbe, amelyet már a színpadon rendezünk meg. Csatlakozz hozzánk, és mutasd meg, mit tudsz!

Panel kreditáció

Valér Fluffyderg Panel Házigazda Fahey Házigazda Segéd Rawca Konzol Technikus

Guitar/Clone Hero verseny és szabadjáték

Rocksztárok, figyelem! Pendüljenek a húrok, mert közeleg az évszázad gitárpárbaja! Csatlakozzatok Ti is a Guitar/Clone Hero versenyhez, és mutassátok meg, ki a legkarajabb rocklegenda a városban!

A gityárbetyár verseny két felvonásból áll: egy válogatóból és egy döntőből. A válogató a klubszobában kap helyet vasárnap, ahol a gyengék elhullanak. Ellenben akik keze alatt igazán felizzanak a húrok, a versenyt a színpadon fogják lezárni. Vajon ki lesz képes lenyomni a Sátánt egy pokoli szólóval?

u.i: A Végzet Pengetője használata a legutóbbi incidensből kiindulva idén betiltásra került.

Panel kreditáció

Токсик Токсиков Panel Házigazda Rawca Konzol Technikus

Pooltoy & Inflatable Meet and Greet

Szeretnél egy kis vidám és laza időt eltölteni az egész napi rohanás után? Akkor a Pooltoy & Inflatable Meet and Greet a Te programod! Ez az esemény a klubszobában kerül megrendezésre, ahol lehetőséged lesz találkozni másokkal, és együtt tölteni az időt különféle strand- és felfújható játékok között.

Panel kreditáció

Blue Lightning Wolf Panel Házigazda

Icebreaker

Szeretnél új barátokat szerezni, de nem tudod, hogyan kezdd el a beszélgetést? Csatlakozz hozzánk a Jégtörő Kerekasztalnál, ahol könnyed és szórakoztató módon ismerheted meg a többi résztvevőt! Programunk két különböző csapattal indul, így választhatsz angol vagy magyar nyelvű beszélgetést is. Ha mindkét nyelven magabiztosan kommunikálsz, kérjük, csatlakozz ahhoz a csoporthoz, ahol kevesebben vannak, hogy mindenki jól érezze magát és könnyedén bekapcsolódhasson.

Csatlakozz hozzánk, és kezdj új barátságokat építeni egy vidám és támogató közösségben!

Panel kreditáció

Rawca Panel Házigazda (HU) Otaka Panel Házigazda (EN)